Hey,

Mijn naam is Tom Spierings, 20 jaar oud en kom uit Waalwijk. Momenteel zit ik in het 4e leerjaar van Sport en Bewegen aan het ROC in Tilburg. Met heel veel passie en plezier geef ik sportlessen aan mijn stageklassen in Tilburg. Bij Koenoss Sporting kwam een nieuwe mogelijkheid voorbij om meer lessen te geven en kan ik mijn hobby verder uitbreiden!

Voor nu houden we het nog even spannend welke lessen er gegeven gaan worden. Heb jij toch al een idee, laat het ons hieronder in de reacties weten. Woensdag 6 december laten wij jullie het verlossende antwoord weten!

*TIP reserveer woensdag 20 december 2017 van 16:00 t/m 18:00 maar alvast in de agenda!*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s