Kinderfeestje Lasergamen Drunen

Lasergamen Drunen

Kinderfeestje Lasergamen Drunen

Nieuwe activiteit, Kinderfeestje Lasergamen Drunen. Na ruim 2 jaar kinderfeestjes te hebben georganiseerd is het tijd voor een aantal kleine veranderingen.

Jarige is vaak tussen de 5 en 11 jaar

Doordat de leeftijd van de jarige nogal varieert, namelijk tussen 5 en 11 jaar zijn niet alle activiteiten even geschikt voor het vieren van een kinderfeestje Drunen. Een aantal activiteiten zijn voor 4, 5 en 6 jarige veel moeilijker dan voor kids vanaf 7 jaar. Zodra wij een aanvraag voor een kinderfeestje binnen krijgen, controleren wij of de leeftijd van de jarige overeenkomt met de gekozen activiteiten. Als de leeftijd niet met de gekozen activiteiten nemen wij contact met u op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Om vooraf duidelijker hebben wij gekozen om bij de meest gekozen activiteiten met een leeftijdsindicatie te werken. Deze leeftijdsindicatie is gebaseerd op intensiteit en moeilijkheid van de activiteit.

Uiteraard blijft maatwerk nog steeds mogelijk voor alle leeftijden.

Activiteiten t/m 6 jaar

Klimmen & Klauteren
Verstoppertje (in het donker)
Kat en Muis tikkertje
Voetbal

Activiteiten vanaf 7 jaar

Apenkooi
Freerunnen
Lasergamen

Lasergamen Drunen

De meest aangevraagde activiteit die we tot op heden niet hebben aangeboden voor een sportief kinderfeestje Drunen is Lasergamen. Daar komt per heden verandering, de laserguns zijn namelijk binnen en klaar voor gebruik!

Lasergamen Drunen is geschikt voor een kinderfeestje:
-> Vanaf 7 jaar
-> Voor groepen met maximaal 10 kids
-> Lasergamen kan niet tegelijk met verstoppertje in het donker.
Wel is Lasergamen in het donker mogelijk!

Ben jij de eerste die de laserguns komt testen?